ESCOLLIM EL NOSTRE ALCALDABLE MITJANÇANT UNES PRIMÀRIES!

IP hem escollit el nostre alcaldable mitjançant un procediment obert a tota la ciutadania pallaresenca. En aquest procediment, s’ha pogut presentar qualsevol empadronat al municipi a encapçalar el número u, i han pogut votar tots els majors de setze anys. Ha culminat amb unes eleccions primàries celebrades el diumenge 10 d’Abril als Pallaresos.

S’han presentat dos candidats, Xavier Marcos, actual regidor d’Urbanisme, Serveis i Mobilitat de l’Ajuntament dels Pallaresos, i Samuel Urbano, actual secretari i graduat en Dret.

 

Tots dos candidats van tenir l’oportunitat de dirigir-se a la trentena d’assistents per demanar la seva col·laboració i participació en aquest procediment tan transparent i participatiu. Ambdues candidatures coincideixen en la necessitat i utilitat d’un partit així, 100% municipalista on el que realment importa, són els veïns i veïnes del municipi.

 

Finalment, l’alcaldable serà de nou Xavier Marcos, amb 25 vots, respecte dels 5 de Samuel Urbano. En finalitzar la proclamació, l’alcaldable va manifestar “La llista d’IP serà paritària i oberta a tots els vilatans, doncs l’important no són les nostres ideologies, sinó treballar pel més important, Els Pallaresos.”. A més, va anunciar que integraria el segon candidat a les primàries a la llista com número 2, com a reconeixement per la seva tasca en aquests anys, formació acadèmica i ganes de Samuel Urbano.

 

Des d’IP volem agrair l’assistència a tothom i remarcar que, el millor pel poble, surt del poble. Molta sort, Xavier Marcos, tots i totes estem amb tu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *